U tiskari Invito, možete se dogovoriti za kompletnu izradu grafičkog proizvoda. Od ideje, dizajna, grafičke pripreme, tiska pa sve do dorade (savijanje, klamanje…)

Svakom se našem proizvodu pridaje posebna pažnja kako bi osigurali jamčenu kvalitetu.

U mogućnosti smo proizvesti: posjetnice – vizitke, memorandume, kuverte sa otiskom Vašeg logotipa, blokovsku robu (NCR blokove A3, A4, A5, A6,) flyere, letke, kataloge, brošure, fascikle, plakate svih dimenzija, vrećice, naljepnice svih oblika i dimenzija. Jednom riječi, kompletan tiskani materijal.

Kao našu posebnu ponudu izdvojili bi

FOLIOTISAK – ZLATOTISAK

Naša tiskara opremljena je sa 5 strojeva za foliotisak do maksimalne veličine otiska 320 x 460 mm i debljine podloge do 5 cm.

Zlatotisak je najstarija tehnika ukrašavanja otiska koja koristi metaliziranu foliju koja pod utjecajem visoke temperature i pritiska otpušta na podlogu tanki metalizirani sloj.

Pored najčešće korištene zlatne i srebrne metalic, u našoj stalnoj ponudi imamo više  od 30 vrsta metalic i mat folija u raznim bojama.

 Izdvajamo hologramske sa efetktom presijavanja koje se koriste za ukrašavanje detalja na posjetnicama, pozivnicama za vjenčanje i kao sigurnosna zaštita na ulaznicama i sl.